perjantai 29. huhtikuuta 2016

stop it


Hei vaan.
Äärimmäiset pahoittelut siitä etten oo taas postannu kuukauteen. Muula on ollu kiireitä eikä nukeille vaan ole aikaa tai innostusta. Nyt viel kevään ajan postailu tulee olemaan tosi epäsäännöllistä, mut varmaan viimestään toukokuun loppupuolella kiireet helpottaa ja pääsen taas keskittymään muihin asioihin.
Ens keskiviikkona toteutuu yks mun isoimmista unelmista, koska lähen Lontooseen! JA pääsen käymään Harry Potter-studiolla. Varautukaa henkisesti siihen että tuun spämmimään kuvia tänne. Paljon kuvia.

Hyvää viikonloppua (ja vappua)!
Millie

4 kommenttia:

 1. Näin myöhässä, mutta toivottavasti oli hauskaa lontoossa! :D Potter-studio on aika mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä ollu siel, huomenna vasta lähtö :D Aion pitää hauskaa!

   Poista
 2. Wow,löysin tän blogin äsken ja tää on täyttä rakkautta..<3 Kaikki nää kuvat ja niiden laatu<33 Nuket on ihania ja sulosia ja söpöjä ja kauniita ja upeita ja kaikkia!! :D <3 Oon oikeesti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (:D) ilonen, kun löysin tän blogin!! <3 Itse pidin eniten tokasta kuvasta, mutta muutkin kuvat oli oikeesti niin ihania, että miten edes osaat?????!! <3 LIITYN EHDOTTOMASTI LUKIJAKSI!! c: <3

  www.hunajaisetnuket.blogspot.fi

  ~Hunaja~

  VastaaPoista

Kommenttia saa heittää ~