tiistai 28. kesäkuuta 2016

Pyhiinvaellusmatkani Potter-studiolle

Nauran sisäisesti menneelle itselleni joka luuli postaavansa kesällä enemmän. Just joo.

Hei vaan.
Toivottavasti kaikilla menee kesäloma hyvin ja pääsitte opiskelupaikkoihin yms. minne olettekaan hakeneet (mä pääsin ykkösvaihtoehtooni!). Onnea ja menestystä tulevaisuuteen ja niin pois päin.

Kuten otsikosta voikin päätellä, se studio oli aika hieno kokemus. Varautukaa siis kuvaryöppyyn (otin kuvan literally joka asiasta siellä)  ja tällä kertaa myös jonkunlaiseen selostukseen.Ensinnäkin toi bussi millä sinne mentiin. Rakastan.
House pride!

Selitän lyhyesti miten asiat siellä studiolla toimii:

Ensin piiitkän jonotuksen jälkeen pääsee huoneeseen, jossa näkyy seinillä eri maiden Harry Potter-julisteita ja joku tyyppi selittää jotain. Sitten kun siellä on odotettu vielä lisää, pääsee huoneeseen, jossa on valkokangas ja penkkejä. Siellä katotaan video, missä Daniel, Emma ja Rupert kertoo leffojen kuvaamisesta ja propeista studiolla (en muista hirveesti koska olin niin innoissani). Videon jälkeen valkokangas nousee ylös ja paljastaa Suuren salin oven. Opas kysyy, onko vierailijoiden joukossa ihmisiä, joilla on synttärit, ja he pääsevät avaamaan oven.
Salin jälkeen on valtava halli, missä on suurin osa lavasteista ja propeista. Hallista pääsee käytävään joka vie toiseen halliin, missä on Tylypahkan juna ja siihen liittyviä asioita, ja pieni kauppa. Jossain välissä on huone, missä pääsee kokeilemaan "luudalla lentämistä" ja lentävää autoa. Voi myös ostaa kuvan jos haluaa, ne oli kai 14 puntaa/kappale eli kallista, mut elämä on. Junahallin jälkeen on ravintola, ja pihalla esim. Dursleyen talo.
Seuraavana on huone, jossa on näyttelijöistä tehtyjä realistisia nukkeja ja taikaolentoja. Sieltä mennään Viistokujalle, jonka jälkeen on pienoismalleja, viimeisenä tietenkin jättikokoinen Tylypahkan pienoismalli. Sen jälkeen on huone täynnä taikasauvoja ja kauppa.

Studiokäynnistä on tulossa toinen postaus, stay tuned!
    


2 kommenttia:

Kommenttia saa heittää ~